2 ore de parcare gratuite pentru clienții Iulius Mall Cluj

 

Primele două ore de parcare sunt gratuite la Iulius Mall Cluj, începând cu 7 iulie 2020. De gratuități mai au parte și persoanele cu dizabilități, dar și mașinile cu motor exclusiv electric.

 

Timpul de parcare gratuită a fost extins de la o oră la două ore pentru a vă oferi o experiență cât mai confortabilă la cumpărături. În contextul actual, veți beneficia de primele două ore de garare gratuită în parcarea din Iulius Mall Cluj, la un acces pe zi. Ulterior tariful rămâne același, 3 lei pentru o oră de parcare pe timp de zi și 1 leu pentru o oră de parcare pe timp de noapte. Totodată, numărul de automate disponibile a fost suplimentat, astfel încât să puteți plăti în siguranță cu ajutorul cardului.

 

Cu un număr total de 2.000 de locuri, parcarea Iulius Mall Cluj este dotată cu un sistem inteligent de management, cu control acces și plată. Parcarea mai dispune de aproximativ 250 de rasteluri pentru biciclete, astfel încât să încurajeze deplasarea cu mijloace alternative de transport. La acestea se adaugă și stațiile de încărcare pentru mașinile cu motor exclusiv electric și spațiile special dedicate acestui tip de autovehicule.

Regulamentul complet de funcționare a parcării poate fi consultat pe http://iuliusmall.com/cluj/regulament/.

 

Leave Comments