banner-image

Cinema City a deschis în Iulius Mall prima sala 4DX din Cluj

Cinema City a deschis în Iulius Mall prima sala 4DX din Cluj

Compania IULIUS și Cinema City au adus în premieră în regiune experiența 4DX!

În sala 4DX a multiplexului Cinema City din Iulius Mall, vei putea simţi pe pielea ta cele mai intense producţii 2D şi 3D de la Hollywood. Experienţa cinematografică va fi absolută, datorită scaunelor high-tech mobile şi a efectelor de mediu, precum lumini, miros, vânt sau picături de apă. Toate acestea vor fi perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, proiectată cu ajutorul celor mai performante tehnologii din domeniu pentru o claritate superioară a imaginii, oferindu-ți senzaţia că faci parte din film cu adevărat.

 

Noua sală 4DX din Iulius Mall Cluj este cea de-a cincea inaugurată în România. 4DX-ul este acum în centrul atenţiei la nivel internațional drept unul dintre cele mai inovatoare şi mai impresionante formate de cinema, fiind deja peste 480 de astfel de săli, în 57 de ţări.

Începând cu 16 martie, vei putea urmări în premieră internaţională în 4DX mult-aşteptata aventură incitantă a anului 2018, „Tomb Raider. Începutul”, despre care se vorbește deja ca fiind un film ce combină dinamismul din „Indiana Jones” cu spiritul „Wonder Woman”. Biletele pentru prima experiență 4DX din Cluj sunt puse deja în vânzare, putând fi achiziționate online, pe www.cinemacity.ro/4DX, sau în cadrul cinematografului din Iulius Mall Cluj.

 

 

„Tomb Raider. Începutul” este filmul în care Lara Croft (Alicia Vikander) descoperă şi cercetează indiciile misterioase lăsate de tatăl său cu şapte ani în urmă, găsind astfel mormântul Zeiţei Morţii de pe o insulă legendară. Efectele 4DX au fost alese cu atenţie pentru a se potrivi perfect cu diversitatea de scene a peliculei. Datorită acestora, fiecare spectator va deveni Lara Croft – un arheolog şi explorator, printre morminte antice şi ruine.

Cinema City este prezent în Iulius Mall Cluj din anul 2008, cu zece săli de cinema.

Leave Comments