Fabrica de Cadouri #2

vineri, dec. 1, 2017
- sâmbătă, dec. 23, 2017

Orar: 10:00am - 10:00pm

Thumbnail Image

Este oficial! Sezonul cadourilor a început, iar Iulius Mall Cluj aduce nenumărate surprize celor care îmbracă rolul de ajutor al Moșului. 

Dacă pornești prin magazinele preferate în căutarea celor mai inspirate daruri pentru persoanele dragi ție, ai șansa să fii chiar tu surprins cu un cadou. Până în Ajun de Crăciun, la Iulius Mall cadourile vin pe bandă rulantă pentru tine!
Fabrica de Cadouri, deschisă în perioada 1 - 23 decembrie, te așteaptă cu 6000 de premii pe loc, la Info Point!

Zilnic, primii 260 de clienți care au făcut cumpărături în valoare de minimum 300 de lei, pe același bon fiscal sau pe bonuri cumulate în perioada campaniei, și s-au înscris electronic la centrul de premiere vor fi răsplătiți cu premii garantate:


  • vouchere de cumpărături la magazinele Melkior, Kitchen Shop, Sole, Adidas, Tezyo, Il Passo, The Body Shop, Millefiori, Cupio, Gett’s Color Bar, Omnia SpaSalad Box sau Coca Cola multipacks.


În timpul sesiunilor de cumpărături, te vei bucura și de atmosfera de sărbătoare care s-a instalat la Iulius Mall. În Curtea de Onoare tronează un brad cu o înălțime de 15 metri, decorat cu ursuleți din pluș și nenumărate luminițe strălucitoare. În Atrium, vei vedea căsuța lui Moș Crăciun. Aici vei descoperi Atelierul Spiridușilor, locul unde se pregătesc cadourile pentru prichindeii cuminți, Camera cu Jucării, unde sunt depozitate cele mai frumoase daruri înainte de a fi puse în tolba de catifea roșie, și Camera Moșului, decorată cu balansoar, șemineu și brăduți. Întregul mall este împodobit cu zeci de luminițe și steluțe strălucitoare, iar alte scenete tematice te ajută să porți cu tine spiritul Crăciunului, în căutarea darurilor pentru cei dragi.

Regulamentul campaniei

Locatie,

Tichet Eveniment:

GRATUIT