Light up Your Winter Holidays

sâmbătă, nov. 24, 2018

Orar: 6:00pm - 8:00pm

Thumbnail Image

Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, te așteptăm să dăm startul celui mai frumos sezon!

Tărâmul de poveste se va instala de la ora 18.00, când vom aprinde sutele de mii de luminițe de Crăciun, care vor împodobi mall-ul. Acesta este și un bun prilej ca cei mici să se distreze alături de personajele din basme, care vor defila într-o paradă plină de culoare și energie. Moș Crăciun, spiriduși, soldăței și crăciunițe vor fi prezenți la spectacolul vesel.

După ce vom aprinde împreună decorațiunile tematice, vei fi invitatul special al unui concert de colinde, susținut de AD Libitum Voices. Iar de la ora 19:00, povestea continuă în „Țara lui Împreună” alături de teatrul de păpuși Puck.

Periplul prin magazine îți va dezvălui numeroase fragmente desprinse parcă din cărțile cu povești. La intrarea principală în Iulius Mall, în Curtea de Onoare, cei care încă mai păstrează bucuria revederii pomului de Crăciun vor putea admira un brad cu o înălțime impresionantă, de aproximativ 15 metri, care va avea la bază o cutie imensă de cadouri. În Atrium, cei mici vor descoperi locația unde se pregătesc cadourile pentru cei cuminți. Tot aici este instalată și cutiuța poștală magică, unde copiii pot trimite scrisori către cel mai iubit moș.

Vino pe 24 noiembrie să ne bucurăm împreună de aprinderea luminilor de Crăciun!

Locatie,

Tichet Eveniment:

GRATUIT