Fabrica de Cadouri 3

sâmbătă, dec. 1, 2018
- duminică, dec. 23, 2018

Orar: 10:00am - 10:00pm

Thumbnail Image

Este oficial! Sezonul cadourilor a început, iar Iulius Mall Cluj aduce nenumărate surprize celor care îmbracă rolul de ajutor al Moșului.

Dacă pornești prin magazinele preferate în căutarea celor mai inspirate daruri pentru persoanele dragi ție, ai șansa să fii chiar tu surprins cu un cadou. Până în Ajun de Crăciun, la Iulius Mall cadourile vin pe bandă rulantă!

Fabrica de Cadouri, deschisă în perioada 1 - 23 decembrie, te așteaptă cu 7000 de premii pe loc, la Info Point!

Zilnic, primii 300 de clienți care au făcut cumpărături în valoare de minimum 300 de lei, pe același bon fiscal sau pe bonuri cumulate în perioada campaniei, și s-au înscris electronic la centrul de premiere vor fi răsplătiți cu premii garantate:


  • vouchere de cumpărături la magazinele Under Armour, Sport Vision, BUZZ, Tezyo, The Body Shop, Xpert Beauty, Pandora, Bianco Nero, Optiblu, Gerovital, Parfois, Marrionaud, Cellmate, Veronesse, Cupio, Dinoland, Sole, Millefiori, Ecco, Il Passo

  • vouchere de consumatie la Marty City sau Wonderland Resort

  • revelion pentru 2 persoane la Wonderland Resort

  • Coca Cola multipacks.


În timpul sesiunilor de cumpărături, te vei bucura și de atmosfera de sărbătoare care s-a instalat la Iulius Mall. În Curtea de Onoare tronează un brad cu o înălțime de 15 metri, decorat cu spiriduși.

Întregul mall este împodobit cu zeci de luminițe și steluțe strălucitoare, iar alte scenete tematice te ajută să porți cu tine spiritul Crăciunului, în căutarea darurilor pentru cei dragi.

Regulamentul campaniei

Locatie



,

Tichet Eveniment:

GRATUIT