Movie Nights: Joueurs

vineri, aug. 16, 2019

Orar: 9:30pm - 11:15pm

Thumbnail Image

În fiecare vineri, de la ora 21:30 vei râde la situațiile comice, vei empatiza cu poveștile dramatice și vei trăi acțiunea filmelor proiectate la „Movie Nights”.

Poți veni cu pernuțe și pături confortabile de acasă, iar gustările vor fi disponibile la standurile amenajate în parc, pentru a avea un picnic sub lumina lunii și a proiectoarelor.

16 august: JOUEURS (Nerecomandat copiilor sub 15 ani)


Când Ella îl întâlnește pe Abel, viața ei se schimbă radical. În mrejele acestei iubiri enigmatice, tânăra descoperă Parisul subteran, cosmopolit, al jocurilor de noroc, unde domnesc adrenalina și banii. Începută dintr-un pariu, relația lor se va transforma curând într-o pasiune devorantă.

Cu Stacy Martin și Tahar Rahim în rolurile principale, filmul a avut premiera la Cannes în 2018 în cadrul secțiunii Quinzaine des Realisateurs. Sursa: cinemagia.ro

 

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Locatie,

Tichet Eveniment:

GRATUIT