Movie Nights: De ce eu?

vineri, sept. 13, 2019

Orar: 8:30pm - 10:30pm

Thumbnail Image

Ultimele proiecții Movie Nights din acest sezon încep de la ora 20:30.

Poți veni cu pernuțe și pături confortabile de acasă, iar gustările vor fi disponibile la standurile amenajate în parc, pentru a avea un picnic sub lumina lunii și a proiectoarelor.

 

13 septembrie: DE CE EU?


Bazat pe fapte reale, De ce eu? spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. Cristian investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals și uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicații la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiție. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate. Sursa: cinemagia.ro

 

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Locatie,

Tichet Eveniment:

GRATUIT


Registration is closed for this event.

For more information or questions, please email:

webdesign@divasmm.ro