The Human Body for Kids

vineri, feb. 14, 2020
- duminică, mart. 1, 2020

Orar: 10:00am - 10:00pm

Thumbnail Image

The Human Body for Kids este mai mult decât o expoziție sau oră de biologie. Este o experiență fascinantă pentru cei mici.

După călătoriile pe Marte din toamna anului 2019, atunci când peste 6000 de copii au pașit pe planeta roșie la expoziția First Kids on Mars, a venit timpul pentru o nouă aventură!

În această călătorie în interiorul corpului uman, copiii vor avea posibilitatea să descopere ce se ascunde sub pielea fiecăruia.

Odată ascunse de ochiul omului, acum la văzul tuturor, la Iulius Mall Cluj

În perioada 14 februarie – 1 martie, copiii cu vârsta între 5 și 14 ani, sunt așteptați să descopere Corpul Uman, la Iulius Mall Cluj, alături de NTT DATA România și Regina Maria.Expoziția The Human Body este o expoziție educativă și didactică

Elementele expuse cuprind cele mai importante organe și sisteme ale corpului uman:
• Creierul și sistemul nervos;
• Inima și sistemul circulator;
• Scheletul și sistemul osos;
• Sistemul muscular;
• Plămânii și sistemul respirator;
• Stomacul și sistemul digestiv.

Cu ajutorul lor, copiii vor avea posibilitatea să învețe de ce este important să aibă grijă de corpul lor.

Scopul principal al expoziției este educarea copiilor în ceea ce privește un subiect foarte important pentru fiecare. Astfel, în urma parcurgerii turului ghidat, aceștia vor învăța:


  • Cum funcționează creierul;

  • Ce sunt simțurile și care sunt acestea;

  • Ce sunt oasele și cum este format un schelet;

  • Cum funcționează sistemul muscular;

  • Cum funcționează inima și sistemul respirator;

  • Despre stomatac și sistemul digestiv;

  • Multe alte curiozități.


O altfel de oră de biologie

Expoziția interactivă The Human Body for Kids este o destinație perfectă pentru excursii școlare și de grădiniță.

Înainte de toate, aceștia vor fi costumați corespunzător, astfel intrând în pielea unor adevărați savanți. Este la latitudinea copiilor ce costume și accesorii aleg să poarte.

Pentru că progresul tehnologic nu ne ocolește nici acum, aplicațiile de ultimă generație vor fi la îndemâna piticilor.

Cu ajutorul realității augmentate, copiii vor putea vedea în interiorul lor organele în mișcare. Aplicația le va permite vizualizarea atât individuală a fiecărui organ, cât și împreună a tuturor organelor interne.

Cu avansarea prin fiecare modul al expoziției, copiii vor fi așteptați de către animatori cu joculețe interactive și educative, pentru o asimilare mai bună a informațiilor.

Animatorii, deghizați și ei în costume de medici, vor ghida participanții timp de circa 50 de minute prin interiorul corpului uman, prezentându-le fiecare sistem, pe rand.
În cele din urmă, cei mai iscusiți și pasionați vor ajunge la masa de operații, unde vor putea să intre în cursa pentru cel mai îndemânatic chirurg.

Cum ne ajută bătăile inimii? Cât de important este să ne spălăm pe dinți? De ce trebuie să avem grijă ce mâncăm? Ce ne pune corpul în mișcare? Dacă vrei să afli răspunsul, vino la expoziția interactivă „The Human Body for Kids”, de la Iulius Mall Cluj! 

 

Participarea se face pe baza de programare la tel. 0264.206.424 / 0264.206.425

Acces gratuit oferit de NTT DATA România.

Locatie,

Tichet Eveniment:

GRATUIT