Fall in Love with the New Collections | FW19

Dacă ești în căutarea unor noi articole spectaculoase de îmbrăcăminte, am pregătit pentru tine o listă cu must-have-urile sezonului răcoros, pe care orice pasionat de fashion ar trebui să le aibă în garderobă.

 

Tendințele din această toamnă se anunță a fi un adevărat festin stilistic, pornind de la imprimeurile florale dark, ca element de noutate pentru sezonul rece, mixate cu piese din tricot supradimensionate, experimente de smart layering cu piese aparent incompatibile, texturi de piele naturală sau faux, mereu prezente în sezonul rece, dar și o accesorizare eclectică pentru completarea ținutelor de zi cu zi.

Îți recomandăm să încerci accentele athleisure nelipsite din garderobele style icon-urilor de pretutindeni, pe care le poti încorpora cu ușurință prin cateva opțiuni de sneakers sau jachete cu croiuri sporty.

 

Pentru completarea unui look în tendințe, îți recomandăm să faci o vizită specialiștilor Gett`s Color Bar, care te așteaptă cu servicii de beauty dintre cele mai creative. De asemenea, vei găsi în catalog și decorațiuni interioare în ton cu anotimpul, de la Chic Ville + aranjamente florale în culorile toamnei, la Magnolia.

Piesa ta favorită care este? Indiferent de alegere, inspiră-te din catalog & Fall in Love wih the New Collections!

 

 

Parteneri: BSB, Ecco, Guess by Marciano, Tommy Hilfiger,  Il Passo, Office Shoes, Tezyo, Mathilde, Meli Melo, Motivi, Buzz, Nike, _kix, Zamir, U-Man, Under Armour, Swarovski, Parfois, Pandora, Colin’s, Stefanel, D’S Damat, Chic Ville, Gett’s Color Bar, Magnolia, RMB Inter Auto, Coca Cola.

Leave Comments