Foodcourt-ul s-a mutat pe terasa!

Vrei să îți potolești foamea în cel mai rapid, ușor și delicios mod posibil? Găsești cea mai diversă și aromată ofertă culinară în zona de foodcourt a Iulius Mall Cluj, care s-a mutat pe terasă. Mesele sunt așezate astfel încât să se respecte distanța fizică și sunt igienizate permanent. 

Zona de foodcourt a Iulius Mall Cluj dispune de o terasă generoasă, unde îți poți petrece timpul liber cu familia, prietenii sau colegii. Cu peste 60 de mese și o capacitate de 250 de locuri, spațiul special amenajat în aer liber le oferă clienților o incursiune culinară pe întreg mapamondul prin intermediul zecilor de locații cu specific internațional. Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă. Începând cu 12 octombrie, consumul de mâncare și băuturi nu mai este permis în interior.

Contextul s-a schimbat, dar restaurantele din foodcourt și-au păstrat standardele de calitate și gustul. Siguranța ta este pe primul loc, astfel că sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Lista completă a măsurilor de prevenire este disponibilă pe www.iuliusmall.com/cluj/siguranta.

Pentru siguranța ta și a celor din jur, îți recomandăm să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție.

 

Leave Comments