Idei de cadouri, de la Iepuras

Chiar dacă anul acesta sărbătorile de Paște sunt diferite, nu înseamnă că nu îi vei putea surprinde pe cei dragi, cu un cadou din partea Iepurașului. Mai jos vei găsi câteva propuneri, de la brandurile din Iulius Mall Cluj, pe care le poți accesa simplu și rapid, la câteva click-uri distanță.

 

Pentru ea, Teilor Hope Collection.
Have Hope. Love. Faith

 

Noua colecție Teilor HOPE reflectă bucuria și optimismul primăverii, în aur și diamante. Alege piesa care o reprezintă cel mai bine sau care transmite un mesaj de încurajare, de iubire, de susținere. Beneficiezi de 10% discount, ambalarea este cadou, iar transportul gratuit.

 

 

       

 

Pentru el, Splend’or
Easter is not canceled. Why cancel Joy?

 

Chiar dacă bărbații sunt mai ușor de mulțumit, nu trebuie să uităm că un gest de atenție, în special în momentele dificile, poate exprima atât apreciere, cât și recunoaștere sau un “mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi!”. La Splend’Or găsești reduceri de până la 55% la o selecție de bijuterii și ceasuri.

 

      

 

 

Piticii iubesc H&M Kids,
joaca în casă și îmbrățișările

 

La cumpărături de peste 100 lei, din sectorul pentru copii, ai 15% reducere.

 

 

 

Atmosfera și decorul sunt asigurate de NobilaCasa

 

În note elegante de primăvară, presară puțină iubire peste masa de Paște! La NobilaCasa, ai 15% reducere la toată colecția de sărbătoare.

 

 

 

Pentru întreaga familie… ce bine că ești, Cărturești!

 

Pe lângă cele mai variate titluri de carte, la Cărturești vei găsi o întreagă colecție de jocuri de societate, puzzle, jocuri de îndemânare și jucării. Au și reduceri de până la 25% la articolele selectate, ca să nu te plictisești :).

 

 

                

 

 

Since you’ll be BUZZIN at home for a while… 

 

Mâna sus cine defilează prin casă de fiecare dată când își ia adidași noi! You can’t beat that feeling! -> -50% off @BUZZ

 

 

 

Kiehl’s mask moments

 

Acum, fiecare zi poate fi ziua ta de răsfăț. Descoperă colecțiile potrivite pentru tipul tău de piele, plasează comanda folosind codul LAMULTIANI și primești 3 mini produse + un pouch cadou.

 

Leave Comments