Întotdeauna împreună! Bucuria shopping-ului rămâne!

 

Din 9 decembrie 2021, noul programul de funcţionare este:

Iulius Mall: zilnic, 10:00 – 22:00

Auchan: zilnic,  07:00 – 22:00

 

Cum se face accesul?

Am certificat verde:

* Pot să intru în mall

* Pot să merg să fac shopping în magazinele mele favorite

* Pot să fac cumpărături în hypermarket

* Pot să iau masa în foodcourt

* Pot să merg la restaurante și cafenele

* Pot să merg la cinema

 

Nu am certificat verde:

* Pot să mă vaccinez la Centrul de Vaccinare Anti Covid-19, situat pe pasarela din zona Marty (joi-vineri 14:00-20:00, sâmbătă duminică 09:00-20:00).

* Pot să merg la Serviciul de Imigrări cu dovada programării şi cu test (RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore).

 

Noutate! Accesul în interiorul Mall-ului se poate face şi pe baza unui test antigen nu mai vechi de 48 de ore sau a unui test PCR cu valabilitate de 72 de ore. Rezultatul testului trebuie introdus pe platforma https://certificat-covid.gov.ro/ pentru a vă genera un QR code, respectiv un certificat verde.

În continuare, accesul se face doar pe baza certificatului verde (persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2; ) şi cu mască de protecţie purtată corespunzător.

 

Certificatul Verde

Informații complete despre ce este Certificatul Verde găsești pe: vaccinare-covid.gov.ro/certificat-verde-electronic

Certificatul Verde poate fi creat aici: certificat-covid.gov.ro

Siguranța rămâne prioritară! Te asigurăm că facem totul pentru ca tu să simți în continuare bucuria shoppingului, în siguranță.

Suntem foarte deschiși! Responsabili, împreună!

 

 

 

Leave Comments