KIDS ZONE

  • Spatiul de joaca pentru copii Totto Space Kidsland

Un loc in care joaca nu are limite. Spatiul situat la parter, in proximitatea hypermarketului Auchan, ofera multiple posibilitati de distractie pentru copii, sub supravegherea personalului calificat. Cat timp parintii sunt la cumparaturi sau se relaxeaza intr-o cafenea, cei mici se pot amuza in compania altor copii de varsta lor, participand la activitatile preferate.

  • Camera „Mama si copilul”

Situat la etaj, langa magazinul Flanco, este un spatiu special dedicat mamelor si amenajat pentru a raspunde asteptarilor lor. Reprezinta o facilitate gandita pentru ca mamele si bebelusii sa beneficieze de confort optim, in deplina intimitate.

  • Serviciul de carucioare gratuite

Iulius Mall Cluj vine in intampinarea parintilor care merg la cumparaturi insotiti de cei mici, punandu-le la dispozitie carucioare, in mod gratuit, la Centrul Info. Acestea pot fi utilizate pe durata sesiunilor de shopping, in baza regulamentului de accesare a serviciului.

  • Brățări de identificare

Solicitați la Centrul Info, în mod gratuit, o brățară de identificare pe care puteți scrie datele de contact, precum numele și numărul de telefon. Astfel, în eventualitatea în care curiozitatea îl face pe cel mic să se distanțeze de părinți, acesta poate fi ajutat, mai repede și mai ușor, de către agenții de pază sau de alți clienți, să își găsească însoțitorii.

  • Trambulina Iulius Jump

Iulius Jump este sursa de adrenalina pentru cei mici, dar si pentru cei mari. Amplasata in Iulius Parc, destinatia de distractie este deschisa in sezonul cald, punand 10 trambuline la dispozitia amatorilor de miscare. Dincolo de energia si distractia pe care le ofera, sariturile la trambulina sunt considerate a fi benefice pentru conditia fizica si pentru sanatate.

  • Program de filme 3D

Pentru copiii si tinerii cinefili, Iulius Mall Cluj propune programul Cinema City. Multiplexul beneficiaza de 10 sali ultramoderne, care permit si experienta 3D, atat de indragita de cei mici. In fiecare saptamana, in oferta peliculelor difuzate la Cinema City sunt incluse cele mai noi animatii si filme pentru copii.

Pasiunea pentru moda nu tine de varsta! Pentru fetitele cochete si baietii cu un look modern, in oferta de shopping a Iulius Mall Cluj sunt incluse magazine dedicate copiilor. De aici pot alege piese vestimentare, incaltaminte, accesorii si jucarii in tendinte.