Noua locatie Paul, în Iulius Mall Cluj

 

15621612_1395613497125252_6296334534629639178_nDe curând, clienții Iulius Mall Cluj pot savura delicioasele preparate marca Paul, lanțul internațional de brutării franțuzești. Locația de tip chariot îi îmbie pe pofticioși cu delicioase preparate de patiserie și panificație. 

 

Deserturi cu multă cremă, vestitele croissante, tarte variate și o selecție de preparate de panificație, acestea sunt propunerile Paul pentru clienții Iulius Mall Cluj. Amenajată după un concept de tip chariot, la parterul mall-ului, noua locație îi cucerește pe gurmanzi cu arome intense și produse mereu proaspete. Realizate după rețete autentice din gastronomia unei țări recunoscute pentru savoarea patiseriei și cofetăriei sale, preparatele Paul păstrează rafinamentul și calitatea care definesc arta brutăriei franțuzeşti.

Locația Paul din Iulius Mall Cluj oferă o gamă diversificată de pâine, tradițională, proaspătă și în combinații surprinzătoare de ingrediente. Totodată, clienții se pot delecta cu preparate de vinnoiserie, precum: pain au chocolat, croissant, gourmandisse sau escargot. Iar pentru răsfățul dulce al fiecărei zile, Paul servește renumitele deserturi franțuzești, care au cucerit mapamondul: macarons, eclere, Moelleuex aux Chocolat, Tartelettes și alte delicii.

Leave Comments