Passion for fashion? Câștiga premii care prelungesc sesiunile de shopping!

Tendințe, inovație, nonconformism și culoare. Daca și tu iubești ținutele fashion de la Zara, îți oferim șansa sa câștigi premii care prelungesc sesiunile de shopping!

Prin colecțiile sale ce propun jocuri de culori și imprimeuri, design ieșit din tipare sau minimalist, detalii statement și combinații inedite, Zara cucerește orice pasionat de fashion. Este locul în care moda prinde forma și în care gasești ținuta perfecta pentru orice ocazie și pentru toata familia. De aceea, în acesta vara, Iulius Mall Cluj îți propune sa te bucuri de piesele din colecția de sezon a brandului spaniol și te premiaza cu cec-uri cadou, pentru și mai mult shopping.

Cu cât cumperi mai mult, cu atât premiul oferit este mai mare! Daca vii în perioada 28 iunie – 14 iulie 2019, la Centrul Info, cu un bon fiscal pentru cumparaturi de minimum 300 de lei din magazinul Zara, primești instant un cec cadou Iulius Mall Cluj în valoare de 50 de lei, în limita a 40 de câștigatori în fiecare zi. Daca ai achiziționat articole de la Zara de peste 500 de lei pe un singur bon fiscal, primești un cec cadou Iulius Mall în valoare de 100 de lei, în limita a 30 de câștigatori zilnici. O persoana poate primi un singur premiu instant pe toata durata campaniei, iar articolele cumparate nu pot fi returnate, ci înlocuite.

Cec-urile cadou Iulius Mall Cluj pot fi folosite în oricare dintre magazinele partenere, lista putând fi consultata aici sau la Centrul Info.

 

Regulamentul campaniei

Leave Comments