Pegas a inaugurat cel mai mare magazin al brandului din tara!

De curând, în Iulius Mall Cluj a fost inaugurat cel mai mare magazin Pegas din România. Totodată, este și prima locație din regiunea de nord-vest a țării a producătorului autohton de biciclete. Dedicat pasionaților de mișcare pe două roți, Pegas este un nume cu rezonanță în rândul mai multor generații de bicicliști, reinventat, venind în permanență în întâmpinarea clienților cu noi produse, modele și accesorii.

Pegas, producătorul român de biciclete renumit în anii ’70 și ’80, a deschis, recent, un magazin cu o suprafață de peste 200 mp, dispus pe două niveluri, la parterul și etajul Iulius Mall Cluj. Creat în 1972 și reinventat în 2012, în prezent, Pegas înseamnă atât bicicletele cu un design ușor recognoscibil, cât și noi vehicule, inovative, fiabile și confortabile. Pasionații de pedalat au la dispoziție renumitele biciclete Pegas, precum și modele din colecțiile Urban, Fatbike, Mountain Bike, Cruiser, Cargo, Halfbike, Electrice și altele. În portofoliul Pegas se regăsesc acum și role, skateboarduri, longboarduri și trotinete, clasice sau electrice, pentru toate vârstele.

 

În plus, pasionații de mișcare găsesc în magazinul din Iulius Mall Cluj și articole marca SLED DOGS, destinate fanilor sporturilor de iarnă, precum plăci de snowboard, căști de protecție și alte accesorii. Mai mult, în noua locație Pegas sunt disponibile și echipamente speciale pentru ciclism, dar și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, rucsacuri și accesorii sport.

 

Magazinul Pegas din Iulius Mall Cluj este cel de-al doilea pe care brandul îl inaugurează în rețeaua națională de centre comerciale IULIUS, fiind deja prezent în Iulius Mall Suceava.

Leave Comments