SPORT SI RELAXARE

iulius-park

 

Iulius Parc

Iulius Parc este o oaza de relaxare in oras, pentru ca toti vizitatorii sa se bucure de cele mai placute moduri de recreere si deconectare in natura. Spatiul verde, cu o suprafata de 30.000 mp, reprezinta o investitie a companiei IULIUS pentru comunitatea locala, in valoare de peste 2 milioane de euro. Proiectat ca un loc modern de relaxare in aer liber, Iulius Parc dispune de pista pentru ciclism, alei de promenada, ponton, spatii de odihna si altele.

wordclass

 

World Class

Iulius Mall sustine stilul de viata sanatos si isi invita clientii la World Class Health Academy, cel mai modern club de fitness din oras. Centrul este situat la etajul Iulius Mall si dispune de multiple dotari, aparate si echipamente, oferind acces la gym & cardio, piscina, sauna, aerobic & cycling.

cinema

 

Cinema City

Pasionat de filme? In pauzele dintre sesiunile de shopping sau in momentele in care doresti sa te relaxezi in compania actorilor preferati, Iulius Mall Cluj te invita la cinema. Multiplexul Cinema City de la etajul mall-ului dispune de 10 sali moderne, in care ruleaza cele mai apreciate pelicule ale momentului.

Găseşte articole sportive în magazinele: