FIDELITY BY IULIUS MALL

Iulius Mall iti rasplateste fidelitatea. Shoppingul a devenit mai interesant cu noua aplicatie Fidelity by Iulius Mall, care iti returneaza 5% din valoarea cumparaturilor facute in magazinele tale preferate.

 

Urmeaza cei 3 pasi si noi iti rasplatim cumparaturile:

Pasul 1: Fa-ti cont aici!

Pasul 2: Descarca aplicatia „Fidelity by Iulius Mall” din App Store/Google Play.

Pasul 3: Foloseste datele create pe site, pentru a te loga in aplicatie.

 

Daca ai urmat cei 3 pasi simpli, poti incepe cumparaturile!

Mergi cu bonurile la Centru Info si scaneaza codul unic din aplicatie, iar noi iti oferim, garantat, super premii!

 

Iata ce poti castiga in momentul in care atingi unul dintre cele 6 praguri, in functie de stocul disponibil:

 

– cand ai cumulat cumparaturi de 100 lei, primesti un voucher in valoare de 5 lei, cu ajutorul caruia poti savura bunatatile de la Donuterie.

–  cand ai cumulat cumparaturi de 120 lei, primesti un voucher in valoare de 6 lei, cu ajutorul caruia poti savura o cafea la Tucano Coffee.

– cand ai cumulat cumparaturi de 300 lei, primesti un voucher in valoare de 15 de lei, cu ajutorul caruia poti sa mananci la Noodle Pack, Mado, Yumm.

– cand ai cumulat cumparaturi de 600 lei, primesti un voucher in valoare de 30 de lei poti merge la cumparaturi in magazinele Ani’s, Donna Carina, Cupio.

– cand ai cumulat cumparaturi de 2.000 de lei, primesti un voucher in valoare de 100 de lei la Jolidon (un client poate beneficia de maximum doua vouchere pe luna).

– cand ai cumulat cumparaturi de 4.000 lei, primesti un voucher in valoare de 200 lei la OPTIblu (un client poate beneficia de maximum doua vouchere pe luna).

 

REGULAMENT – Campanie Fidelity