FIDELITY BY IULIUS MALL

Iulius Mall iti rasplateste fidelitatea. Shoppingul a devenit mai interesant cu noua aplicatie Fidelity by Iulius Mall, care iti returneaza 5% din valoarea cumparaturilor facute in magazinele tale preferate.

 

Urmeaza cei 3 pasi si noi iti rasplatim cumparaturile:

Pasul 1: Fa-ti cont aici!

Pasul 2: Descarca aplicatia „Fidelity by Iulius Mall” din App Store/Google Play.

Pasul 3: Foloseste datele create pe site, pentru a te loga in aplicatie.

 

Daca ai urmat cei 3 pasi simpli, poti incepe cumparaturile!

Mergi cu bonurile la Centru Info si scaneaza codul unic din aplicatie, iar noi iti oferim, garantat, super premii!

 

Iata ce poti castiga in momentul in care atingi unul dintre cele 6 praguri:

– cand ai cumulat cumparaturi de 100 lei, primesti un voucher in valoare de 5 lei, cu ajutorul caruia poti savura o gogoasa la Donuterie.

– cand ai cumulat cumparaturi de 120 lei, primesti un voucher in valoare de 6 lei, cu ajutorul caruia poti savura o cafea la cafeneaua La Corniche sau un fresh la Ant’s’Bees.

– cand ai cumulat cumparaturi de 300 lei, primesti un voucher in valoare de 15 lei, cu ajutorul caruia poti alege sa mananci la Mado, Salad Box, Noodle Pack, Emanuel’s sau Dragon.

– cand ai cumulat cumparaturi de 600 lei, primesti un voucher in valoare de 30 de lei, cu ajutorul caruia poti merge la cumparaturi in magazinelen Tempo, Junker, Ani’s Donna Carina.

– cand ai cumulat cumparaturi de 1.200 lei, primesti un voucher in valoare de 60 de lei, cu ajutorul caruia poti merge la cumparaturi la magazinele Sport Vision, Donna Carina, Bulgarini, Motor, In Tempo.

– cand ai cumulat cumparaturi de 2.000 de lei, primesti un CEC Cadou in valoare de 100 de lei (un client poate beneficia de maximum doua CEC-uri Cadou pe luna).

REGULAMENT- Campanie FIDELITY 2015

Anexe Campanie FIDELITY