GO LOCAL! Crestem afaceri locale

Ești antreprenor sau vrei să devii unul?

Atunci ai ajuns unde trebuie, deoarece IULIUS, prin campania GO LOCAL!, își propune să sprijine oamenii întreprinzători, cu vise mari. Așa, ca tine!

Program de susținere a antreprenorilor locali

Am lansat inițiativa pentru susținerea antreprenorilor locali din Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, dar și din regiunile limitrofe, și ne dorim să oferim suport și să contribuim la dezvoltarea unor afaceri care pot fi competitive și cu marile branduri.

Cine se poate înscrie?

Am creat beneficii menite să dea o mână de ajutor oricărui antreprenor la început de drum sau aflat în plină dezvoltare. Poți fi din orice domeniu, pentru că ne place și fashion-ul românesc și mâncarea locală, dar apreciem în aceeași măsură și serviciile, mai ales dacă lucrurile sunt făcute cu suflet.

Alătură-te campaniei GO LOCAL!

După ce te înscrii în formular și respecți întocmai indicațiile, pentru a fi validat, vei fi contactat de către Local Leasing Managerul nostru și vei fi invitat la o discuție, în care ne vom cunoaște și în cadrul căreia ne vei prezenta business-ul tău.

FII FĂRĂ GRIJI în primele luni

IULIUS îți oferă o multitudine de beneficii, pentru ca afacerea ta să crească.

​Beneficii totale de până la 10.000 de euro
Primești un Welcome Pack cu o perioadă de chirie gratuită, iar pe viitor vei beneficia de flexibilitate în stabilirea contractului de închiriere
Campanii integrate de promovare
Consultanță din partea echipei de leasing
Un parteneriat puternic de partea ta

Află mai multe pe https://www.iuliuscompany.ro/golocal.

Leave Comments