KIDS ZONE

Spirit of Dance
Spirit of Dance ofera cursuri de balet clasic pentru copii. Este locul in care copiii pot descoperi lumea magica a baletului clasic, expresivitate, pasiune, disciplina, imaginatie si delicatete. Program: luni – sambata: 09.00 – 20.00; duminica: 09.00 – 18.00

Oana Floriea Ballet School
Oana Floriea Ballet School ofera cursuri de dans clasic, contemporan si caracter pentru copii cu varste intre 3 si 14 ani.
Telefon: 0756 318 284

Dalla Club Art
Dalla Club Art le propune copiilor o varietate de cursuri, precum: arta manuirii papusilor, arte cu tehnici mixte, arta fotografica si prelucrare foto. Astfel, cei mici pot descoperi aici un alt mod de a petrece timpul liber: captivant, distractiv, relaxant dar si educativ.
Telefon: 0745 874 629

Code School Clubs
Dedicat pasionatilor de tehnologie, Code School Iasi este locul in care copiii si adolescentii intre 6 – 18 ani isi descopera, alaturi de o echipa de specialisti, pasiunea pentru programare si robotica.

Flori de Portocal
Flori de Portocal este cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber pentru copii. In oferta centrului educational de la demisolul Iulius Mall Iasi sunt incluse ateliere de educatie muzicala, modelaj, experimente, magie sau gatit, lectii de dans multicultural, aerobic, teatru, chitara, capoeira, design vestimentar si multe altele.

 

Camera „Mama si copilul”
Situat la etajul 1, este un spatiu special dedicat mamelor si amenajat pentru a raspunde asteptarilor lor. Reprezinta o facilitate gandita pentru ca mamele si bebelusii sa beneficieze de confort optim, in deplina intimitate.

Program de filme 3D
Pentru copiii si tinerii cinefili, Iulius Mall Iasi propune programul Cinema City. Multiplexul beneficiaza de 5 sali ultramoderne, care permit si experienta 3D, atat de indragita de cei mici. In fiecare saptamana, in oferta peliculelor difuzate la Cinema City sunt incluse cele mai noi animatii si filme pentru copii.