New INTERSPORT #womanism Collection, de acum, şi în Iulius Mall Iaşi

Brandul NTERSPORT, pe care ieşenii îl găsesc la etajul doi al Iulius Mall, derulează, în perioada 24 iunie – 15 iulie 2019, campania #womanism, dedicată femeilor puternice şi lansează o colecţie specială.

Lansată în primăvara acestui an, platforma digitală womanism.intersport.ro prezintă noua filosofie INTERSPORT #womanism, prin care este aşezată pe podium „gimnasta vieții de zi cu zi”, femeia puternică şi independentă, care trebuie să echilibreze roluri multiple.

Cea de-a doua etapă din campania #womanism a debutat în luna iunie, aducând în prim-plan angajatele INTERSPORT, femei pasionate de sport, știință, artă sau mămici, care împărtășesc propriile experiențe de viață, modul în care reușesc să își asume alegerile, stilul și personalitatea, să își acorde timp și încredere.

Odată cu poveștile autentice ale angajatelor NTERSPORT, brandul a lansat și noua colecție de articole textile sub umbrela #womanism și s-a alăturat cauzei Fundației Renașterea. Noua colecție este dedicată femeilor care reușesc să își acorde timp, să își asume stilul personal, să își accepte deciziile și să aibă încredere în ele, dar, în special, femeilor care susțin alte femei.

NTERSPORT sprijină cauza Fundației Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură, oferind 20% din vânzarea articolelor noii colecții #womanism pentru realizarea de mamografii gratuite, pentru femeile cu posibilitați financiare reduse.

Descoperă poveștile autentice pe womanism.intersport.ro și lasă-te inspirată! Fii și tu alături de această cauză!

Fundația Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură activează în România de peste 18 ani, având misiunea de a promova educația pentru sănătate și de a informa publicul despre importanța depistării prococe a cancerului la sân și a celui de col uterin.

Leave Comments