SHOPPING FARA GRIJI

Lava & Cuce
Pentru ca timpul este pretios, clientii Iulius Mall Iasi pot opta pentru serviciile de spalatorie si curatatorie Lava & Cuce, in timp ce ei se pot bucura de sesiunile de shopping sau de relaxare. Lava & Cuce ofera promptitudine si servicii complete, la solicitarea clientilor fiind efectuat si retusul articolelor.

Servicii de infrumusetare
Clientii Iulius Mall Iasi care isi doresc un look impecabil pot apela la serviciile de calitate oferite de Donna Carina. Salonul situat la etajul 1 al Iulius Mall propune o oferta completa de servicii de infrumusetare, de la tratamente faciale, coafura, cosmetica, manichiura si pedichiura, pana la masaje, impachetari cu ciocolata si sedinte de electrostimulare.

Te pregatesti pentru un eveniment aparte sau pur si simplu iti doresti sa faci o schimbare? Salonul Irina Schrotter Hair & Beauty te ajuta sa obtii rezultatele dorite in materie de coafura, cosmetica si modelare corporala.

Pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc un corp de invidiat si care pun accent pe detalii, Nomasvello propune tratamente de infrumusetare eficiente. In locatia de la etajul 2 al Iulius Mall Iasi sunt disponibile echipamente specializate pentru epilare definitiva si terapii faciale, care utilizeaza lumina intens pulsata.

Directia Locala pentru Evidenta Persoanelor
La Iulius Mall Iasi, clientii pot imbina rezolvarea unor activitati ce tin de serviciile publice cu un periplu relaxant prin magazine. Timpul de asteptare trece mai usor in compania unei cafele savuroase sau a unui meniu din food court.

Oficiul Postal
Cei care vor sa economiseasca cat mai mult timp, in Iulius Mall Iasi au la dispozitie Oficiul Postal, de la parter. In pauza dintre sesiunile de shopping, clientii pot expedia scrisori, pot trimite cadouri persoanelor dragi in tara si in strainatate, pot plati facturi sau pot apela la alte servicii.

Parcare Iulius Mall Iasi
Pentru confortul clientilor care vin la cumparaturi cu autoturismul, Iulius Mall Iasi pune la dispozitie parcarea cu aproximativ 1.000 de locuri.

CEC Cadou
CEC Cadou este un serviciu aditional, conceput pentru a veni in ajutorul celor care vor sa le ofere persoanelor dragi libertatea de a-si alege cadoul preferat. Cecurile pot fi achizitionate de la Centrul Info si au valori de 50 lei sau 100 lei.
Lista magazinelor inscrise in programul CEC Cadou poate fi consultata aici.