Zona de foodcourt și cafenelele din Iulius Mall sunt pregătite să întâmpine toți pofticioșii și în interior!

Da, zona de foodcourt și cafenelele din Iulius Mall Iași s-au redeschis! Acum te poți bucura de preparatele tale favorite cu specific internațional și în interior, în siguranță! Capacitatea a fost redusă la 30%, iar totul este igienizat și pregătit pentru ca tu să ai o experiență culinară specială, cu preparate alese.

Plitele sunt încinse, cuptoarele pornite, carnea sfârâie ademenitor, iar tu te poți bucura din nou de mese delicioase și în interiorul restaurantelor! Te așteptăm în zona de foodcourt din Iulius Mall Iași, cu aceleași preparate gustoase. Știm cât de important este în această perioadă ca tu să fii în siguranță, așa că am redus capacitatea din zona de foodcourt la 30%, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor. Totodată, sistemele de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, am implementat un mecanism care indică dacă mesele sunt dezinfectate, prin semnalizare interactivă, totul pentru ca tu să îți savurezi preparatele favorite în siguranță.

Foodcourt-ul din Iulius Mall te așteaptă cu o varietate de restaurante, care te vor purta prin toate bucătăriile mapamondului. Pizza cu Prosciutto e Salami cu un gust desăvârșit de la Yumm, La Piadina și Mc Donald’s, aripioare picante de la KFC, gustoasa soleankă de la Matryoska sau meniuri cu specific japonez de la Sushivo, Bacon & Cheese Box de la Urban Chef ori o salata Caesar cu pui de la Salad Box sunt doar câteva dintre propunerile restaurantelor. Sau poate îți era dor de spaghette carbonara de la Rigatoni, noodles cu sos picant și pui crispy de la Noodle Pack, kebab de la Mesopotamia ori șaorma de la Mado toate te așteaptă în foodcourt-ul din Iulius Mall Iași, iar acum le poți savura din nou și în interior.

Înainte de a începe shoppingul, treci și pe la Tucano Coffee, Starbucks, Teo’s Café sau 5 to Go și ia-ți doza de energie din specialitățile lor din cafea! Dacă ai timp, comandă și o delicatesă dulce de La Corniche.

Leave Comments