din-dragoste-pentru-ea

Din Dragoste pentru EA

 

„DIN DRAGOSTE PENTRU EA”, IULIUS MALL SUCEAVA ADUCE PESTE 1.500 DE PREMII DEDICATE FEMEILOR

 

Primele zile de primăvară sunt dedicate femeii, la Iulius Mall Suceava. Pentru a le sărbători pe doamne și domnișoare, îndrăgita destinație de cumpărături a pregătit peste 1.500 de premii ce constau în bijuterii, cosmetice, sesiuni de răsfăț și alte cadouri.

 

Ziua Internațională a Femeii este motiv de sărbătoare la Iulius Mall Suceava și prilej pentru a le complimenta pe doamne și domnișoare cu daruri. Astfel, în perioada 1 – 8 martie 2020, se desfășoară campania „Din dragoste pentru ea”. Toți clienții care cumpără în valoare de minimum 150 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie în campania cu premii dedicate femeilor. Tot ce trebuie să facă este să se bucure de shopping și să meargă cu bonurile fiscale la Centrul Info.

 

Pentru că cel mai frumos cadou oferit unei femei este o bijuterie, marile premii oferite, zilnic, prin tragere la sorți, de Iulius Mall Suceava sunt două brățări Pandora, o pereche de cercei de la Teilor și un lănțișor de la Atlantis. În plus, zilnic, primele 199 de persoane care se înscriu în campanie vor primi cadouri instant: zece vouchere pentru produse Gerovital, zece vouchere pentru magazinul Douglas și cinci vouchere la Mandachi Hotel&Spa, 20 de sticle de vin, 20 de cutii de bomboane de ciocolată sau 135 de sticle de băuturi răcoritoare.

 

Acest sezon este „Din dragoste pentru ea”, la Iulius Mall Suceava.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

Leave Comments