FESTIVARA

IULIUS MALL TE PREGĂTEȘTE PENTRU DISTRACȚIA VERII: 12 INVITAŢII DUBLE LA UNTOLD ȘI AFTERHILLS ȘI PESTE 2.400 DE PREMII COOL

Pasionat de shopping, dar și de muzică? Iulius Mall Suceava te invită să le îmbini în cel mai distractiv mod. Sesiunile de cumpărături din magazinele brandurilor tale preferate îți aduc șansa de a merge la cele mai așteptate festivaluri ale verii, Untold și Afterhills, dar și să câștigi 2.400 de premii puse pe distracție.

La Iulius Mall începe „Festivara”, momentul perfect pentru a-ți completa garderoba cu ținute în tendințe și să-ți faci bagajele pentru cele mai cool experiențe de festival. Este cât se poate de simplu! Faci shopping în magazinele din Iulius Mall, în perioada 17 – 28 iulie 2019, și vii cu bonurile fiscale în valoare de minimum 100 de lei la Centrul Info, unde te poți înscrie la tombola verii.

În fiecare zi, primii 198 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: vouchere de cumpărături la Junker, Damagi și Nomasvello, produse cosmetice Gerovital și dm drogerie markt, pachete cu accesorii de vacanță, meniuri în food court, gadgeturi și băuturi răcoritoare.

Dacă norocul îți surâde, ai șansa să dansezi pe muzica celor mai tari concerte din cadrul Untold (Cluj – Napoca, 1 – 4 august 2019) și Afterhills (Iași, 23 – 25 august și 30 august – 1 septembrie 2019). Zilnic, în perioada 17 – 21 iulie, prin tragere la sorți, va fi desemnat câte un câștigător, care va primi invitație dublă la Untold. Între 22 și 28 iulie, zilnic, va fi oferită o invitație pentru două persoane la Afterhills.

Ce mai aştepţi? Vino la Iulius Mall și bucură-te de „Festivară”!

Departament PR
W: www.iuliusmall.com
E: pr@iuliusmall.com

Leave Comments