SHOPPING FARA GRIJI

  • Lava & Cuce

Pentru ca timpul este pretios, clientii Iulius Mall Suceava pot opta pentru serviciile de spalatorie si curatatorie Lava & Cuce, in timp ce ei se pot bucura de sesiunile de shopping sau de relaxare. Lava & Cuce ofera promptitudine si servicii complete, la solicitarea clientilor fiind efectuat si retusul articolelor.

 

  • Birou Inmatriculari si Permise Auto

Serviciul de Evidenta a Persoanelor Suceava

La Iulius Mall Suceava, clientii pot imbina rezolvarea unor activitati ce tin de serviciile publice cu un periplu relaxant prin magazine. Timpul de asteptare trece mai usor in compania unei cafele savuroase sau a unui meniu din food court.

 

  • Sala Internet & WiFi

Pentru cei care vor sa fie mereu conectati la Internet si la zi cu noutatile din domeniile de interes, Iulius Mall Suceava le pune la dispozitie serviciul WiFi. Totodata, clientii pot beneficia de serviciile Salii Internet, situata la parter, unde pot folosi computerele in mod gratuit.

 

  • Parcare Iulius Mall Suceava

Pentru confortul clientilor care vin la cumparaturi cu autoturismul, Iulius Mall Suceava pune la dispozitie o parcarea subterana, cu aproximativ 1.300 de locuri.

 

  • CEC Cadou

CEC Cadou este un serviciu aditional, conceput pentru a veni in ajutorul celor care vor sa le ofere persoanelor dragi libertatea de a-si alege cadoul preferat. Cecurile pot fi achizitionate de la Centrul Info si au valori de 50 lei sau 100 lei.

Lista magazinelor inscrise in programul CEC Cadou poate fi consultata aici.