MAKE X-MAS MAGIC

sâmbătă, Dec 2, 2017
- duminică, Dec 24, 2017

Orar: 10:00am - 10:00pm

Thumbnail Image

Luna decembrie este magică, iar atmosfera de la Iulius Mall Timişoara nu face excepţie. Cel mai mare mall din afara Capitalei le-a pregătit clienţilor săi decoraţiuni de poveste, peste 4.500 de premii la cumpărături şi evenimente în ton cu sărbătorile de iarnă.

Şi în acest an, la Iulius Mall Timişoara, clienţii vor avea parte de cea mai frumoasă experienţă de Crăciun. „Make X-Mas Magic” este numele campaniei care se desfăşoară până pe 24 decembrie 2017, iar surprizele pregătite îi vor încânta cu siguranţă pe cei care cumpără din Iulius Mall cadourile pentru cei dragi. Nu mai puţin de 4.500 de premii garantate îşi aşteaptă câştigătorii, în această perioadă.

Zilnic, primii 238 de clienți care depășesc valoarea de minimum 150 de lei în sesiunile de shopping și vor veni la Centrul Info cu bonurile, vor fi răsplătiţi cu premiul zilei. Printre daruri se regăsesc: decoraţiuni pentru brad, căni Merry Christmas, rame foto, oameni de zăpadă din pluş şi sucuri delicioase. În plus, pentru distracţia din zilele de vacanţă şi nu numai, Iulius Mall va acorda în fiecare vineri (pe 8, 15 și 22 decembrie), prin tragere la sorţi, câte cinci console PlayStation 4 cu Kinect Sensor.

Pentru a participa trebuie:


 • Să cumperi din orice magazin din Iulius Mall Timişoara până cumulezi minim 150 lei;

 • Să ceri bonul fiscal de la magazin;

 • Să mergi la Centrul de premiere din zona Centrului Info cu bonurile fiscale adunate;

 • Transmiți datele personale reprezentantului IMTM de la Centrul de premiere.

 • Comunici codul de participare primit prin SMS, pentru validare


ATENŢIE: PENTRU CUMPĂRĂTURI DE MINIM 150 RON EXISTĂ 1 (una) ȘANSĂ DE CÂȘTIG. PENTRU SUMA DE 300 RON VEŢI PRIMI 2 (DOUĂ) ȘANSE DE CÂSTIG, IAR PENTRU SUMA DE 350 RON VEŢI PRIMI TOT 2 (DOUĂ) ȘANSE DE CAȘTIG.

Este absolut obligatorie completarea următoarelor date personale: Nume, Prenume, data şi anul naşterii, adresă, telefon, e-mail, valoarea cumpărăturii, numărul și data bonului fiscal, magazinul de la care ai cumpărat.

PREMIILE CAMPANIEI

PREMII ZILNICE:

Primii 238 de clienţi ai zilei din perioada 02 – 22 decembrie 2017, care se prezintă la Centrul de premiere din zona Centrului Info, cu bonuri fiscale în valoare de minim 150 lei, care atestă efectuarea de cumpărături din magazinele din Iulius Mall Timișoara, câştigă instant:

 • 1 sticlă Coca Cola (2L) sau

 • 1 ramă foto din lemn sau

 • 1 om de zăpadă pluș sau

 • 1 cană sau

 • 1 decorațiune glob sau

 • 1 decorațiune cizmă.


Primii 200 de clienţi din zilele de 23 si 24 decembrie 2017, care se prezintă la Centrul de premiere din zona Centrului Info, cu bonuri fiscale în valoare de minim 150 lei, care atestă efectuarea de cumpărături din magazinele din Iulius Mall Timișoara, câştigă instant 1 sticlă Coca Cola (2L).

Cu exceptia zilei de 24 decembrie 2-17, cand premiile vor fi acordate pana la ora 18.00, aceste premii vor fi acordate la Centrul de premiere din zona Centrului Info, în intervalul orar 10:00-22:00 cu condiția prezentării clienților pentru ridicarea premiilor instant și completarea de către aceștia a următoarelor rubrici în cadrul tabelului pus la dispoziție de către reprezentanții Organizatorului: nume, prenume, vârsta, număr telefon.

În cazul în care se defectează softul, datele clienților și numărul bonului vor fi completate într-un tabel, urmând ca în ziua următoare, clienții să își poată ridica premiul instant.

ATENŢIE! Fiecare participant are dreptul să-şi adjudece un singur premiu instant într-o zi, în același timp, având o singură șansă pe zi, de a se înscrie în aplicație.

Ex.: un participant care a câştigat 1 (un) premiu instant nu va mai putea câştiga în aceeaşi zi un alt premiu instant, însă va putea câştiga 1 (un) premiu instant în celelalte zile de pe durata campaniei sau 1 premiu acordat prin tragere la sorți.

Pentru a fi eligibile pentru obținerea premiilor instant, bonurile fiscale trebuie să fie datate cu ziua în curs. Bonurile din zilele precedente NU vor fi luate în considerare pentru obținerea premiilor instant.

 • PRIN TRAGERE LA SORȚI


În zilele de 08, 15 și 22 decembrie 2017, la ora 17.00,  se vor extrage  câte 5 (cinci) clienți care au cumpărat de minim 150 lei din magazinele Iulius Mall Timişoara, în perioada campaniei promoționale “MAKE X-MAS MAGIC!” și vor câștiga fiecare:

 • 1 (una) Consolă Playstation 4 cu Kinect Senzor și joc.


Pentru a fi eligibile pentru obținerea premiilor instant, bonurile fiscale trebuie să fie datate cu ziua în curs. Bonurile din zilele precedente NU vor fi luate în considerare pentru obținerea premiilor instant.

CÂȘTIGĂTORII DESEMNAȚI PRIN TRAGERE LA SORȚI, VINERI 8 DECEMBRIE 2017

Bob Cristiana

Bot Aurica

Trifu Marian

Corsei Iulian

Vintina Anca

CÂȘTIGĂTORII DESEMNAȚI PRIN TRAGERE LA SORȚI, VINERI 15 DECEMBRIE 2017

Pitenco Daniel 

Chaabane Adel

Colta Nicoleta

Dragan Madalin

Cipere Ana Maria

CÂȘTIGĂTORII DESEMNAȚI PRIN TRAGERE LA SORȚI, VINERI 22 DECEMBRIE 2017

Irimiciuc Angela 

Munteanu Laura

Tiriteu Ciprian

Cocos Iasmina

Bicu George

REGULAMENT CAMPANIE “MAKE X-MAS MAGIC!”

Locatie,

Tichet Eveniment:

GRATUIT


Registration is closed for this event.

For more information or questions, please email:

centrul.info@iuliusmall.com