MAMICI COOL LA BACK TO SCHOOL

vineri, Aug 31, 2018
- duminică, Sep 16, 2018

Orar: 10:00am - 10:00pm

Thumbnail Image

IULIUS MALL TE PREGĂTEȘTE DE BACK TO SCHOOL: UN SEJUR PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE LA EUROPA PARK DIN GERMANIA ȘI PESTE 1.700 DE ALTE PREMII COOL

 Și mămicile au emoții la început de an școlar! Pentru ele, Iulius Mall Timișoara a pregătit campania „Mămici cool la Back to School”, cu premii care pun în valoare timpul petrecut în familie sau care sunt utile pentru revenirea la ore. În perioada 31 august – 16 septembrie 2018, sesiunile de shopping din Iulius Mall Timișoara pentru rechizite, ținuta din prima zi de școală sau pur și simplu pentru relaxare sunt răsplătite cu surprize care te vor ajuta să fii o mamă cool. Tot ce trebuie să faci este să cumperi în valoare de minimum 100 de lei și să te înregistrezi cu bonurile fiscale în aplicația electronică, la Centrul Info.

Dacă te numeri printre primii 100 de participanți din fiecare zi, vei primi un premiu instant: săculeț sport, voucher la magazinul Diverta, ciocolată Leonidas sau băuturi răcoritoare. În fiecare duminică afli dacă ți-a surâs norocul cu premii care îl vor face fericit pe prichindelul tău. Pe 3 septembrie, prin tragere la sorți, Iulius Mall Timișoara va oferi trei tablete Samsung de ultimă generație, trei sesiuni de shopping în valoare de 500 de lei, două rucsacuri Uman și două penny board-uri. Pe 10 și 17 septembrie vor fi și mai mulți câștigători. La extragerile din cele două zile vor fi premiați câte 18 clienți: șapte vor primi tablete, șapte vor merge la shopping, doi vor avea rucsacuri U Man și alți doi le vor oferi copiilor penny board-uri U Man.

Pe 17 septembrie va fi desemnat și marele câștigător, care va pleca cu familia într-un city break la Europa Park, în Germania. Obiectivul turistic se întinde pe 68 de hectare și oferă posibilitatea de a experimenta arhitectura, cultura și specificurile mai multor țări și civilizații, într-un singur loc. Roller coaster-uri, show-uri fascinante, zone de distracție și personaje captivante sunt doar câteva dintre atracțiile parcului tematic. Valoarea vacanței oferite de Iulius Mall Timișoara este de peste 1.500 de euro.

REGULAMENT CAMPANIE PROMOȚIONALĂ "MĂMICI COOL LA BACK TO SCHOOL"

Locatie,

Tichet Eveniment:

GRATUIT


Registration is closed for this event.

For more information or questions, please email:

centrul.info@iuliusmall.com