KIDS ZONE

Kidsland Club
Special conceput pentru copiii de pana la 12 ani, Kidsland Club dispune de: tobogane, piscine cu bile, trambuline, serpentine, play station, lego si computere pentru programe educationale interactive. In spatiul de la etajul Iulius Mall, copiii isi pot serba ziua de nastere prin petreceri personalizate, iar clientii fideli beneficiaza de discounturi si cadouri surpriza.

Playzone
Spatiul de joaca amenajat la etajul Iulius Mall este locul in care copiii de pana la 13 ani se pot distra sub supravegherea personalului calificat, avand la dispozitie labirinturi, tobogane spiralate, poduri, tunele, pereti de catarat, saltea de sarit, piscina cu bile, leagane, masinute, seturi de constructie, cos de baschet si multe altele. Totodata, cei mici pot participa la cursuri de limbi straine, ateliere de creatie, lectii de dans sau de gimnastica.

Fun Studio
Locul de joaca, situat in food court Iulius Mall Timisoara, este structurat pe doua sectiuni: una destinata copiilor de pana la 7 ani, fiind dotata cu jocuri specifice, si una interactiva, unde prichindeii si parintii pot concura, cu ajutorul consolelor interactive: tenis, golf, scrima, curse cu masini, fotbal, dans, ski, patinaj si multe altele. Fun Studio organizeaza si petreceri pentru copii, oferind servicii complete.

Camera „Mama si copilul”
Situat la parter, langa Cafe Latino, este un spatiu special dedicat mamelor si amenajat pentru a raspunde asteptarilor lor. Reprezinta o facilitate gandita pentru ca mamele si bebelusii sa beneficieze de confort optim, in deplina intimitate.

Serviciul de carucioare gratuite
Iulius Mall Timisoara vine in intampinarea parintilor care merg la cumparaturi insotiti de cei mici, punandu-le la dispozitie carucioare, in mod gratuit, la Centrul Info. Acestea pot fi utilizate pe durata sesiunilor de shopping, in baza regulamentului de accesare a serviciului.

Trambulina Iulius Jump
Iulius Jump este sursa de adrenalina pentru cei mici, dar si pentru cei mari. Amplasata la etaj, in zona de joaca pentru copii, destinatia de distractie este deschisa tot timpul anului, punand la dispozitia amatorilor de miscare sase trambuline. Dincolo de energia si distractia pe care le ofera, sariturile la trambulina sunt considerate a fi benefice pentru conditia fizica si pentru sanatate.

Program de filme 3D
Pentru copiii si tinerii cinefili, Iulius Mall Timisoara propune programul Cinema City. Multiplexul beneficiaza de 7 sali digitale, dintre care 5 permit si experienta 3D, atat de indragita de cei mici. In fiecare saptamana, in oferta peliculelor difuzate la Cinema City sunt incluse cele mai noi animatii si filme pentru copii.

Magazine cu articole pentru copii
Pasiunea pentru moda nu tine de varsta! Pentru fetitele cochete si baietii cu un look modern, in oferta de shopping a Iulius Mall Timisoara sunt incluse magazine dedicate copiilor. De aici pot alege piese vestimentare, incaltaminte, accesorii si jucarii in tendinte.