SHOPPING FARA GRIJI

Alma Aqua Touch
Spalatoria auto este situata la primul nivel al parcarii subterane Iulius Mall Timisoara. In timp ce iti petreci timpul la shopping sau savurezi o cafea, autoturismul va beneficia de servicii complete de curatare si spalare.

Parcare Iulius Mall Timisoara
Pentru confortul clientilor care vin la cumparaturi cu autoturismul, Iulius Mall Timisoara pune la dispozitie aproximativ 3.000 de locuri de parcare supraterane si subterane.

Servicii de infrumusetare
Sfaturile stilistilor profesionisti in materie de coafura, cosmetica, manichiura si pedichiura de la Salonul Breathless, situat la etajul Iulius Mall, te ajuta sa fii in pas cu noile tendinte.

In Iulius Mall Timisoara poti opta pentru o vizita la Salonul Creativo, unde vei beneficia de serviciile unei echipe cu experienta si de calitatea unor branduri atent selectate, pentru a obtine un look de invidiat.

Nail&Go, Posh Nail si Perfect Nails te asteapta cu o oferta speciala dedicata ingrijirii mainilor, care include o varietate de modele pentru manichiura perfecta, intr-o paleta extinsa de culori.

Oriental Spa reprezinta o oaza in care te poti bucura din plin de rasfatul celor mai complexe tratamente de relaxare si infrumusetare.

CEC Cadou
CEC Cadou este un serviciu aditional, conceput pentru a veni in ajutorul celor care vor sa le ofere persoanelor dragi libertatea de a-si alege cadoul preferat.
Cecurile pot fi achizitionate de la Centrul Info si au valori de 50 lei sau 100 lei.