SPORT & RELAXARE

World Class
Iulius Mall sustine stilul de viata sanatos si isi invita clientii la World Class Health Academy, cel mai modern club de fitness din oras. Centrul este situat la etajul Iulius Mall si dispune de multiple dotari, aparate si echipamente, oferind acces la gym & cardio, piscina, sauna, aerobic & cycling.

World Class – piscina
In sezonul cald, inotul in aer liber este modalitatea preferata de a petrece timpul liber. Indiferent ca optezi pentru antrenamente si sesiune de inot sportiv sau pentru un bronz natural, piscina World Class este locatia perfecta pentru relaxare.

Black Box
Un centru cu multiple facilitati de divertisment, care garanteaza reusita unei iesiri cu prietenii. Indiferent ca opteaza pentru bowling, biliard, arcade sau pentru cele peste 20 de experiente interactive, Black Box este locatia perfecta pentru iubitorii de distractie.

Cinema City
Pasionat de filme? In pauzele dintre sesiunile de shopping sau in momentele in care doresti sa te relaxezi in compania actorilor preferati, Iulius Mall Timisoara te invita la cinema. Multiplexul Cinema City de la etajul mall-ului dispune de 7 sali moderne, in care ruleaza cele mai apreciate pelicule ale momentului.