BACK TO FRIENDS cu premii si outfit-uri stylish

 

Pentru fiecare elev, prima zi de școală este specială, fie că este vorba cei care se așează prima dată în bănci, fie că este deja obișnuit cu emoțiile începutului de an. O ținută nouă, o pereche de adidași cool, ghiozdanul perfect, rechizite sau gadget-uri de ultimă generație vor întări încrederea și pozitivitatea. În magazinele din Iulius Mall Cluj găsești tot ce are nevoie elevul din familia ta pentru „Back to school friends!” și poți câștiga premii pentru un an plin de aventuri.

 

 

În perioada 3 – 12 septembrie 2021, dacă faci două achiziții din două magazine diferite din Iulius Mall Cluj, fiecare de minimum 100 de lei, primești un voucher de 50 de lei. Iar dacă școlarul tău are nevoie de mai multe rechizite și faci cumpărături din două magazine diferite din mall, în valoarea de minimum 200 de lei din fiecare, primești un voucher de 100 de lei. Vino cu bonurile la Centrul de Premiere din Atrium și ești cu un pas mai aproape de prima zi de școală.

Premiile oferite te invită la noi sesiuni de shopping pentru că voucherele pot fi folosite pentru outfit-uri fabuloase continuă la Adidas, Il Passo, U-Man, Buzz, Vetter și Cocodrillo, de la Cărturești și Auchan cei mici pot să își pregătească ghiozdanul cu rechizite, iar uniforma poate fi curățată la 5àsec, accesorii inspiraționale de la Nobila Casa, momente de relaxare la Wonderland Cluj Resort, dar și sesiuni de răsfăț de la Gerovital.

Regulamentul campaniei

 

Leave Comments