Electric Bus Station & premii la cumparaturi

 

Hey guys, are you ready for some electric vibes? Ți-am pregătit super-reduceri prin campania Electric Offers, iar în acest weekend, înainte să pleci spre Bonțida îți dai check-in la Electric Castle Bus Station de la Iulius Mall Cluj.

 

Pentru că ne place să simțim vibe-ul de festival și bucuria fanilor când se pregătesc să își vadă artiștii preferați, vom avea singura stație de bus din oraș, către centrul distracției din Bonțida. Petrecăreții nu dorm niciodată, așa că Electric Castle Bus Station este funcțională 24/24, de vineri până duminică, în perioada 6 – 8 august 2021. Biletele pentru bus se pot achiziționa de la casa de bilete amenajată la intrarea în Iulius Parc.

 

Petrecerea continuă și în Iulius Mall Cluj, în perioada 6 – 15 august, unde mai multe locații îți oferă extra discount-uri, dacă ai brățara de festival cu tine! Dacă ești în căutarea ținutei perfecte de purtat la Electric Castle, treci pe la brandurile ce propun piese vestimentare statement, dar și pe la locațiile cu pantofi versatili. Pentru un make-up inspirat, prin care să ieși în evidență, ai promoții la o varietate de locații cu profil de skin-care, prezente în Iulius Mall Cluj. Descoperă catalogul cu locațiile participante în campanie, pentru inspirație și idei inedite!

 

 

Dacă vrei să te bucuri de preparate delicioase înainte să pleci la Electric Castle, te așteptăm cu brățara de la festival și în foodcourt, unde ai oferte 1+1 la diferite restaurante. Surprizele continuă pentru iubitorii de muzică! Tot pe baza brățării ai reduceri și pentru zona de parking Iulius Mall Cluj: 12 lei pentru o zi sau 70 de lei pentru toată perioada festivalului (6 – 15 august 2021). În plus, la cumpărături de minimum 150 de lei la magazinele din campania Electric Offers, poți câștiga bilete la Cinema City, pentru momente de relaxare după festival.

Ne vedem la Electric Castle Bus Station și profităm de Electric Offers, la Iulius Mall Cluj!

 

Regulamentul campaniei

 

 

Leave Comments