Luna:Anul:
« IUN     « IUL August 2021 SEPT »     OCT »
DuLuMaMiJoViSa
1
TIFF x Iulius Parc Open AirTIFF x Iulius Parc Open Air


9:30pm - 12:00amBilete Read more

TIFF x Iulius Parc Open Air

Bilete
Time: 9:30pm - 12:00am


2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Movie Nights: Tom & JerryMovie Nights: Tom & Jerry


9:30pm - 11:30pmDacă este vară, este „Movie Nights”, în Iulius...Read more

Movie Nights: Tom & Jerry

Dacă este vară,...


Time: 9:30pm - 11:30pm

14
15
16
17
18
19
Movie Nights: WoodstockMovie Nights: Woodstock


9:30pm - 11:30pmDacă este vară, este „Movie Nights”, în Iulius...Read more

Movie Nights: Woodstock

Dacă este vară,...


Time: 9:30pm - 11:30pm

20
Movie Nights: Eat, Pray, LoveMovie Nights: Eat, Pray, Love


9:30pm - 11:30pmDacă este vară, este „Movie Nights”, în Iulius...Read more

Movie Nights: Eat, Pray, Love

Dacă este vară,...


Time: 9:30pm - 11:30pm

21
22
23
24
25
26
27
Movie Nights: Loic et les FlolopapysMovie Nights: Loic et les Flolopapys


9:30pm - 11:30pmDacă este vară, este „Movie Nights”, în Iulius...Read more

Movie Nights: Loic et les Flolopapys

Dacă este vară,...


Time: 9:30pm - 11:30pm

28
29
30
31
       
EvenimenteEvents

TIFF x Iulius Parc Open Air

-

Orar: 9:30pm - 12:00am

Thumbnail Image

Location


Iulius Parc

,

Tichet Eveniment:Registration is closed for this event.
For more information or questions, please email:
webdesign@divasmm.ro

Movie Nights: Tom & Jerry

-

Orar: 9:30pm - 11:30pm

Dacă este vară, este „Movie Nights”, în Iulius Parc! Din 18 iunie, reîncep serile de film sub clar de lună, petrecute în compania actorilor preferați și a producțiilor de excepție, la „Movie Nights”. În fiecare zi de vineri, Iulius Parc aprinde ecranul gigant, unde vei avea prilejul de a vedea comedii savuroase, povești dramatice și suspans la cote maxime. Participarea este gratuită. Nu-ți uita pernuța și pătura pentru și mai mult confort, iar gustări poți alege de la standurile amenajate în Iulius Parc! 13 august: Tom & Jerry (2021, animație, comedie) Eveniment plăcut de Cemacon, Wonderland Cluj Resort si Cognizant Softvision. Accesul în spațiul evenimentului este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii: • persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data începerii evenimentului, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare. • persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului. Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie; Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului; Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic naţional de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.
Thumbnail Image

Location


Iulius Parc

,

Tichet Eveniment:


Movie Nights: Woodstock

-

Orar: 9:30pm - 11:30pm

Dacă este vară, este „Movie Nights”, în Iulius Parc! Din 18 iunie, reîncep serile de film sub clar de lună, petrecute în compania actorilor preferați și a producțiilor de excepție, la „Movie Nights”. În fiecare zi de vineri, Iulius Parc aprinde ecranul gigant, unde vei avea prilejul de a vedea comedii savuroase, povești dramatice și suspans la cote maxime. Participarea este gratuită. Nu-ți uita pernuța și pătura pentru și mai mult confort, iar gustări poți alege de la standurile amenajate în Iulius Parc! 19 august: Woodstock, Director's Cut (2019, documentar) Eveniment plăcut de Cemacon, Wonderland Cluj Resort si Cognizant Softvision. Accesul în spațiul evenimentului este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii: • persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data începerii evenimentului, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare. • persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului. Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie; Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului; Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic naţional de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.
Thumbnail Image

Location


Iulius Parc

,

Tichet Eveniment:


Movie Nights: Eat, Pray, Love

-

Orar: 9:30pm - 11:30pm

Dacă este vară, este „Movie Nights”, în Iulius Parc! Din 18 iunie, reîncep serile de film sub clar de lună, petrecute în compania actorilor preferați și a producțiilor de excepție, la „Movie Nights”. În fiecare zi de vineri, Iulius Parc aprinde ecranul gigant, unde vei avea prilejul de a vedea comedii savuroase, povești dramatice și suspans la cote maxime. Participarea este gratuită. Nu-ți uita pernuța și pătura pentru și mai mult confort, iar gustări poți alege de la standurile amenajate în Iulius Parc! 20 august: Eat, Pray, Love (2010 biografie, dramă, romantic) Eveniment plăcut de Cemacon, Wonderland Cluj Resort si Cognizant Softvision. Accesul în spațiul evenimentului este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii: • persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data începerii evenimentului, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare. • persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului. Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie; Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului; Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic naţional de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.
Thumbnail Image

Location


Iulius Parc

,

Tichet Eveniment:


Movie Nights: Loic et les Flolopapys

-

Orar: 9:30pm - 11:30pm

Dacă este vară, este „Movie Nights”, în Iulius Parc! Din 18 iunie, reîncep serile de film sub clar de lună, petrecute în compania actorilor preferați și a producțiilor de excepție, la „Movie Nights”. În fiecare zi de vineri, Iulius Parc aprinde ecranul gigant, unde vei avea prilejul de a vedea comedii savuroase, povești dramatice și suspans la cote maxime. Participarea este gratuită. Nu-ți uita pernuța și pătura pentru și mai mult confort, iar gustări poți alege de la standurile amenajate în Iulius Parc! 27 august: Loic et les Flolopapys (2019, documentar) Eveniment plăcut de Cemacon, Wonderland Cluj Resort si Cognizant Softvision. Accesul în spațiul evenimentului este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii: • persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data începerii evenimentului, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare. • persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului. Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie; Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului; Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic naţional de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.
Thumbnail Image

Location


Iulius Parc

,

Tichet Eveniment: