#FortheLoveofFood

Ești gurmand sau pregătit să experimentezi întotdeauna noi rețete? La Iulius Mall Cluj găsești o ofertă generoasă de preparate inspirate din bucătăria chinezească, japoneză, turcească, italiană, americană, ungurească sau tradițional românească. Descoperă propunerile din restaurantele și cafenelele Iulius Mall Cluj și bucură-te de o pauză de masă pe gustul tău!

 

Pizza, burgeri apetisanți sau o salată ușoară de la Marty? Fă-te confortabil și savurează priveliștea spre lac!

 

Ai trecut pe lângă Auchan și ai simțit miros de cafea proaspăt prăjită? Iți spunem noi, vine de la Coffee Beans ! Pășește cu încredere în buticul cochet de pe colț si vei descoperi, pe lângă sortimentele de cafea, o gamă variată de praline, nougat și o mulțime de alte delicatese dulci!

 

Când vii cu gașca la mall și fiecare are poftă de altceva, ai ghicit corect! Vei găsi de toate, pentru toți, la foodcourt.

Sandwich-uri de la Subway, feluri principale de la Lunch Box, Deliciul Cartofilor sau Roua, deserturi de la Donuterie, Lemnul Verde, Wafferia by Quartz Cafe (Iulius Parc van) sau Cremeria Emilia. Poate vrei un meniu cu carne de vită teriyaki de la Noodle Pack, un ramen de la Dashi, sushi de la Wasabi Running Sushi sau un bol chinezesc de la Shanghai? Yumm!

Poți încerca și ultimele descoperiri de la foodcourt: o porție de orez cu somon și edamame de la Nomad, fructe de mare de la Nordsee sau un donner  apetisant de la Dabo Donner.

 

Știm cât de greu este să te decizi când ți-e foame 🙂 Atunci când cartofii prăjiți sunt un must-have în meniul tău, te poți răsfăța cu o masă exact așa cum îți place la Spartan, Mado, Cartofisserie sau Taco Bell.

 

Până și cele mai pretențioase pofte pot fi satisfăcute cu un burger suculent de la Țara Mea Gourmet (Iulius Parc van), cu o pizza savuroasă de la Pizza Hut sau cu preparatele atent alese de la Atelier Cuisine (la parterul clădirii UBC Riviera).

 

După masă, te poți energiza cu o cafea de specialitate de la Brewtiful, Meron sau Gloria Jean’s Coffees – pe terasă dacă vrei să te relaxezi sau to-go când te grăbești.

 

Te-am făcut curios? Alege preparatul preferat, iar apoi te așteptăm în locațiile din Iulius Mall Cluj!

Leave Comments