Ne revedem luni, 15 iunie!

 

REDESCOPERĂ BUCURIA SHOPPINGULUI, ÎN SIGURANȚĂ! PESTE 40 DE MĂSURI DE PREVENIRE, IMPLEMENTATE ÎN IULIUS MALL CLUJ

Ne revedem, cu aceeași bucurie pentru shopping, dar cu mare grijă pentru siguranța ta! Din 15 iunie 2020, brandurile tale preferate își reiau activitatea, oferindu-ți experiențele care ți-au lipsit. Contextul s-a schimbat și pe primul loc este sănătatea tuturor, astfel că am implementat peste 40 de acțiuni de prevenire și distanțare fizică! Măsurile presupun acțiuni permanente de dezinfecție, reorganizarea fluxurilor de acces, optimizarea calității aerului, dar și purtarea obligatorie a măștilor.

 

O sesiune de terapie prin shopping, o cafea savurată la terasă, joaca celor mici în parc, gustul preparatelor preferate, timpul liber petrecut cu cei dragi fac parte din ritualul tău de relaxare și sunt experiențele care ți-au lipsit. Și nouă ne-au lipsit energia, veselia, entuziasmul și pasiunile voastre! În curând, ne revedem și redescoperim bucuria shoppingului împreună!

 

Contextul este altul, iar siguranța este prioritatea noastră, a tuturor! Ne-am pregătit pentru momentul reîntâlnirii cu un pachet complex și complet de acțiuni de prevenire și măsuri de distanțare fizică. Astfel, fluxurile de intrare/ieșire sunt reorganizate diferențiat, la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active, dispensere cu dezinfectant și personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranță. Accesul în incinta Iulius Mall Cluj se face doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vânzare cu mănuși, măști și dezinfectant.

 

Pentru menținerea distanțării fizice, este implementat un sistem de tracking, care permite raportarea densității din mall, capacitatea lifturilor este limitată, fluxul pe scările rulante și fixe este diferențiat pentru urcare/coborâre, iar în zonele de așteptare există semnalistică pentru a evidenția păstrarea distanței.

 

Totodată, sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Se desfășoară acțiuni permanente de dezinfecție, iar zonele de contact direct, cum sunt mânerele ușilor sau panourile de comandă ale lifturile sunt securizate cu folie nanoseptică cu autocurățare. În plus, acțiunile de dezinfecție prin nebulizare se realizează săptămânal, fiind unul dintre cele mai eficiente procese. De asemenea, sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță și de distanțare fizică.

 

Acțiuni de prevenție vor fi și în Iulius Parc, acolo unde băncile sunt frecvent curățate. Lista completă a măsurilor este disponibilă pe www.iuliusmall.com/cluj/siguranta.

 

Suntem nerăbdători să ne revedem! Pentru a fi cu toții în siguranță, recomandăm plata cu ajutorul cardului, păstrarea distanței față de ceilalți și respectarea cu responsabilitate a măsurilor de protecție.

 

Leave Comments