banner-image

Secret Garden, un colț de natură

Secret Garden, un colț de natură

 

Știm că îți place să ai natura aproape indiferent de anotimp, așa că am amenajat un spațiu în culorile toamnei, chiar în Iulius Mall. Te așteptăm în Secret Garden să te relaxezi între pauzele dintre sesiunile de shopping, să îți savurezi cafeaua sau să realizezi cele mai artistice selfie-uri.

 

„Secret Garden” este o prelungire a Iulius Parc în interiorul mall-ului, fiind amenajată pe pasarela ce leagă zona cafenelei Quartz de cea a salonului Gett’s Color Bar. Pentru că a început toamna, spațiul surprinde elementele specifice acestui anotimp, generos din punct de vedere cromatic. Frunze ruginii, coronițe din flori și fructe, coșuri cu recolta de sezon, ghirlande luminoase și băncuțcare invită la odihnă sunt elementele ce contribuie la crearea unei atmosfere relaxante și romantice.

De ce „Secret Garden”? Pentru că este un loc retras, în care cafeaua poate fi savurată pe îndelete, poți stabili itinerariul prin magazine sau să iei binemeritata pauză de la shopping, poți împărtăși povești prietenilor tăi sau pur și simplu să visezi cu ochii deschiși. Ne-am gândit și la pasiunea ta pentru fotografii, așa că spațiul este și un „photo corner” tematic, în care îți poți face selfie-uri reușite sau îi poți surprinde în imagini pe cei dragi ție.

 

  

 

Vino să descoperi toamna în „Secret Garden”, la Iulius Mall Cluj!

 

Leave Comments