http://sport-vision-lanseaza-colectia-de-toamna-iarna

Sport Vision lansează colecția de toamnă – iarnă

Sport Vision întâmpină toamna cu cele mai noi colecții din portofoliul său de branduri. Cele mai noi și tehnice echipamente pentru fitness, până la cele mai tehnice perechi de încălțăminte de sport indoor sau outdoor, așteaptă să fie descoperite și probate pe rafturile magazinului.

Brandul numărul 1 din USA, Under Armour, este cel mai nou brand prezent în portofoliul magazinului Sport Vision. Bluzele și pantalonii de compresie Under Armour au sisteme inteligente de evacuare a transpirației și susținerea ligamentelor și a musculaturii. Încălțămintea este extrem de tehnică și susține glezna și talpa piciorului chiar și în timpul celor mai complexe mișcări pe parcursul practicii sportive.

Totodată, pe lângă textilele de training, Sport Vision te invită să descoperi și cea mai variată gamă de accesorii Under Armour, ghiozdane, rucsaci, șepci și bandane.

Ultimul model lansat Nike Air Zoom Pegasus 34, este construit atât pentru alergătorii începători cât și pentru cei avansați. Pantoful aduce ca și update pe partea superioară un mesh mult mai respirabil decât modelele precedente, realizat dintr-o singură bucată ce protejează piciorul de surplusul de căldură degajat în timpul alegării și oferă senzația constantă de prospețime a tălpii piciorului.

Adidas lansează pe final de vară modelul Adidas Cloudfoam Ultimate, care se manifestă printr-o siluetă mai agresivă vizual dar și mai ușoară în același timp, un logo lipit termic și un mesh superior ce cuprinde limba sub sistem de plasă și deja  bine cunoscută talpă Cloudfoam, care amortizează fiecare pas prin compoziția specială a spumei din care este confecționată.

Pentru iubitorii de fotbal Sport Vision aduce în magazinele sale, împreună cu lansarea internațională,  cele mai noi modele de încălțăminte de fotbal cu semnătura lui Lionel Messi, de la Adidas Nemeziz. Acestea se remarcă printr-o textură grafica atipică până în prezent, o bandă specială concepută să ofere agilitate extremă, un material ultra subțire ce permite o atingere ușoară și directă a mingii și o structură de torsiune construită dintr-un material ultra ușor ce oferă cel mai bun suport dinamic pe parcursul loviturii sau alergării pe teren.

 

 

 

 

 

Leave Comments