Trambulina Iulius Jump

Începutul sezonului cald aduce un motiv de bucurie pentru iubitorii de mișcare. Și în acest an te invităm să te distrezi alături de prieteni pe trambulinele Iulius Jump.

Prichindeii şi adolescenţii de toate vârstele se pot distra la Iulius Jump, însă trambulinele sunt accesibile şi adulţilor cu o greutate de până în 100 kg. Fiind o modalitate interactivă de mişcare, copiii şi tinerii se pot bucura de o ieşire cu prietenii „altfel”, antrenantă şi amuzantă. Dincolo de sursa de distracţie pe care o oferă, săriturile la trambulină sunt considerate a fi benefice pentru condiţia fizică şi pentru sănătate. Specialiştii sunt de părere că aceste exerciţii dezvoltă capacitatea cognitivă, îmbunătăţesc postura, echilibrul şi coordonarea. Doar 10 minute de sărituri echivalează cu 30 de minute de jogging.

LOCAŢIA: Iulius Parc
PREŢ: 5 lei/5 minute
ORAR: 10:00 – 20:00

Începând cu 13 aprilie 2019.

Comments

  1. hey iulius mall! ma bucur foarte tare ca trambulinele s au redeschis dar in vara eu zic ca orarul ar trebui sa revina la cel de anul trecut (pana la 8/9) pt ca multu copii vin si dupa ora 6 pa mall?

    • Hei, Ana! Multumim pentru feedback 🙂
      Cu siguranta vom extinde programul trambulinelor pe perioada verii!

Leave Comments