banner-image

Your style. Your story.

Your style. Your story.

Știm că ești conectată la tot ce este nou în materie de modă și că ești un trend setter în peisajul urban. În acest sezon, te ajutăm să-ți definești propriul stil și să-ți spui povestea în cel mai original mod. De curând, a fost lansat „Your Style. Your Story”, catalogul fashion profesional ce surprinde tendințele din vara 2017  și care dezvăluie piesele disponibile în noile colecții ale brandurilor tale preferate. De această dată, catalogul este prezentat într-o manieră mult mai dinamică, fiind primul realizat prin tehnica cinemagraph. Te invităm să te inspiri, să fii autentică, să îndrăznești și, cel mai important, să fii personajul principal în povestea ta.

Descoperă catalogul aici. Vei fi surprinsă cu fotografii în mișcare. Adieri, peisaje urbane în mișcare, fântâni curgătoare sunt o parte dintre elementele care animă parțial și subtil imaginile statice, prin tehnica cinemagraph. Instantaneele au fost realizate în superbul peisaj al Iulius Parc, dar și în zone emblematice ale Clujului.

Piesele vestimentare și accesoriile au fost selectate din magazinele: Stefanel, Guess, Tommy Hilfiger, Michal Negrin, Kix, Adidas, U-man, Pimkie, Motivi, Zara, H&M, Meli Melo, Nike, Il Passo, Tezyo.

Summer hair by Gett’s Color Bar
Make-up by Inglot

Leave Comments