DĂRUIEȘTE O MASĂ pentru UCRAINA la restaurantele din Iulius Mall Iași

Solidaritatea înseamnă putere, iar în această criză umanitară, românii și-au unit vocile și acțiunile pentru a oferi sprijin refugiaților. Nevoile însă cresc, dar cu puțin altruism, lumea în care trăiesc acum ucrainenii poate fi schimbată în mai bine. Astfel, dacă ajungi în Iulius Mall Iași și îți cumperi un meniu de la restaurantele din foodcourt sau de la Osteria MOO, ai posibilitatea să plătești în avans încă una sau mai multe porții de mâncare ce vor fi oferite refugiaților.

Compasiune, solidaritate, mobilizare

Acestea sunt cuvintele ce descriu ultimele 16 zile, dar situația continuă să fie critică, iar nevoia de resurse crește. Așadar, este nevoie de implicarea tuturor pentru ca ucrainenii care fug din calea războiului și ajung în Iași să poată beneficia măcar de o masă caldă. Restaurantele din Iulius Mall Iași donează zilnic porții de mâncare caldă, care sunt transportate către centrele de refugiați.

Acum, poți și tu să faci un act de caritate, în timp ce iei micul dejun, prânzul sau cina

Inspirați de un concept născut în cafenelele din Napoli, unde clienții au posibilitatea de a plăti în avans una sau mai multe cafele pentru cei fără posibilități materiale, am extins ideea și în locațiile food din Iulius Mall Iași (restaurantele din fodocourt și Osteria Moo), pentru că suntem oameni ce ajută alți oameni. Astfel, în momentul în care îți cumperi de mâncare, poți să achiți unul sau mai multe meniuri. Acestea vor fi preparate și donate prin intermediul asociațiilor și a instituților care administrează centrele de refugiați.

Implicarea noastră, a tuturor, se traduce în speranță pentru cei aflați la nevoie și orice ajutor contează.

Leave Comments