FIDELITY BY IULIUS MALL

❗ Având în vedere că prin Ordonanța Militară nr. 2/21.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19,  a fost suspendată temporar activitatea de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în centrele comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, programul FIDELITY by Iulius Mall va fi suspendat până la redeschiderea centrului comercial IULIUS MALL IAȘI. ❗

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Iulius Mall iti rasplateste fidelitatea. Shoppingul a devenit mai interesant cu noua aplicatie Fidelity by Iulius Mall, care iti returneaza 5% din valoarea cumparaturilor facute in magazinele tale preferate.

 

Urmeaza cei 3 pasi si noi iti rasplatim cumparaturile:

Pasul 1: Fa-ti cont aici!

Pasul 2: Descarca aplicatia „Fidelity by Iulius Mall” din App Store/Google Play.

Pasul 3: Foloseste datele create pe site, pentru a te loga in aplicatie.

 

Daca ai urmat cei 3 pasi simpli, poti incepe cumparaturile!

Mergi cu bonurile la Centru Info si scaneaza codul unic din aplicatie, iar noi iti oferim, garantat, super premii!

 

Iata ce poti castiga in momentul in care atingi unul dintre cele 6 praguri, in functie de stocul disponibil:

– cand ai cumulat cumparaturi de 300 lei, primesti un voucher in valoare de 15 lei, cu ajutorul caruia poti alege sa mananci la Mado,  Noodle Pack, La Piadina, Yumm, Trey sau Dragon.

– cand ai cumulat cumparaturi de 600 lei, primesti un voucher in valoare de 30 de lei, cu ajutorul caruia poti merge la cumparaturi in magazinele Ani’s, Donna Carina.

– cand ai cumulat cumparaturi de 1.200 lei, primesti un voucher in valoare de 60 de lei, cu ajutorul caruia poti merge la cumparaturi la magazinele  Donna Carina.

– cand ai cumulat cumparaturi de 2.000 de lei, primesti un voucher valabil la Uman in valoare de 100 de lei (un client poate beneficia de maximum doua vouchere pe luna).

REGULAMENT – Campanie Fidelity