Foodcourt – Yes, we are open!

La Iulius Mall, poți să-ți potolești pofta pe loc, pentru că bunătățile din foodcourt pot fi savurate, iarăși, în interior. Capacitatea este redusă la 30% din mese, pentru siguranța ta, dar meniurile sunt 100% delicioase!

Restaurantele din foodcourt Iulius Mall te așteaptă cu meniuri ispititoare, indiferent dacă vrei să încerci deliciile de la Urban Chef, pe cele de la Noodle Pack, pizza de la Yumm, salate de la Salad Box sau mâncare mexicană de la Chido. Dacă ți-e poftă de mâncare tradițională, destinația ta este Mr. Pott, pentru specialități din Italia, fă o vizită la Grande Piadina, iar pentru bunătăți orientale vino la Mesopotamia sau Mado! Oferta este completată de KFC și McDonald’s. Cu deserturi te îmbie Clătita Uriașă și Donuterie, iar pentru sucuri din fructe proaspete poți poposi la Ants and Bees.

Totul este pentru siguranța ta, așa că sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor. De asemenea, am implementat un sistem care indică dacă mesele sunt dezinfectate, prin semnalizare interactivă.

Te așteptăm la masă!

Leave Comments