KIDS ZONE

KidsLand Club
Pentru copiii care adora sa se joace, sa cante, sa danseze, sa coloreze si sa creeze alaturi de prieteni, locul potrivit este KidsLand Club, de la demisolul Iulius Mall Iasi. Aici vor beneficia de cele mai interesante facilitati de joc, fiind totodata si un loc perfect pentru petreceri interactive.

 

Flori de Portocal
Flori de Portocal este cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber pentru copii. In oferta centrului educational de la demisolul Iulius Mall Iasi sunt incluse ateliere de educatie muzicala, modelaj, experimente, magie sau gatit, lectii de dans multicultural, aerobic, teatru, chitara, capoeira, design vestimentar si multe altele.

 

Camera „Mama si copilul”
Situat la etajul 1, este un spatiu special dedicat mamelor si amenajat pentru a raspunde asteptarilor lor. Reprezinta o facilitate gandita pentru ca mamele si bebelusii sa beneficieze de confort optim, in deplina intimitate.

 

Program de filme 3D
Pentru copiii si tinerii cinefili, Iulius Mall Iasi propune programul Cinema City. Multiplexul beneficiaza de 5 sali ultramoderne, care permit si experienta 3D, atat de indragita de cei mici. In fiecare saptamana, in oferta peliculelor difuzate la Cinema City sunt incluse cele mai noi animatii si filme pentru copii.

 

Magazine cu articole pentru copii
Pasiunea pentru moda nu tine de varsta! Pentru fetitele cochete si baietii cu un look modern, in oferta de shopping a Iulius Mall Iasi sunt incluse magazine dedicate copiilor. De aici pot alege piese vestimentare, incaltaminte, accesorii si jucarii in tendinte.