Noua colectie Adidas NEO este acum la Sport Vision!

Noul sezon bate la usa si vremea rece si gri nu inseamna neaparat un stil plictisitor. Modelele Adidas NEO sunt la curent cu acest sezon, si la fel de confortabile si de cool ca si pana acum!

Cu un look sportiv si urban in acelasi timp, colectia NEO se reintoarce cu noile modele care sunt simplu adaptate la nevoile si obiceiurile tale zilnice. Pantofii sport NEO sunt o parte indispensabila a oricarui stil, in orice situatia, chiar si la o plimbare lejera de socializare cu prietenii.

Confortul superior este garantat cu tehnologia CloudFoam, prezenta in partea centrala a incaltamintei si in talpa cu accesorii de cauciuc pentru aderenta sporita. Aceasta tehnologie iti elibereaza talpile picioarelor de oboseala, de durerile in calcaie si de restrictiile dorite.

Usurinta cu care poti combina diferite stiluri de haine este unul din motivele principale pentru care tinerii aleg modele din colectia Adidas NEO. Un design modern si eficient fac ca fiecare outfit sa arate unic si original.

Confortul pe termen lung, look-ul sportiv si casual, design-ul contemporan al noi colectii Adidas Neo, pot fi gasite in magazinele multibrand Sport Vision.

Leave Comments