http://promotiile-lunii-noiembrie-la-gerovital

5000 de premii oferite de Gerovital la aniversarea de 50 ani

Magazinul Gerovital din Iulius Mall ți-a pregătit o nouă ofertă aniversară în luna noimebrie.

Achiziționează produse de minim 100 lei/bon fiscal și poți câștiga unul dintre premiile puse în joc: Perie curățare facială Gerovital, Apa micelară Gerovital Plant 400 ml, Cremă microdermabraziune Gerovital Plant, Șampon regenerare Gerovital Tratament Expert 125 ml, Cream sub dus Gerovital 250 ml.

“În acest an, Gerovital împlineşte 50 de ani de excelență în cosmetică, o performanţă la care am ajuns și prin sprijinul tuturor românilor. Încrederea şi recunoştinţa primită din partea iubitorilor mărcii de-a lungul acestui timp a stat la baza extinderii pe care o avem planificată pentru acest an. În urma multiplelor solicitări, am decis să deschidem 3 noi magazine în Piatra Neamţ, Iaşi şi Suceava, astfel încât toată regiunea Moldovei să poată beneficia de produse de încredere, inovatoare şi eficiente. În cadrul magazinelor, vizitatorii vor avea la dispoziţie o gamă variată de soluţii de îngrijire, printre care şi cea mai recentă linie de produse, Gerovital H3 Derma+ Premium Care, prima gamă premium din portofoliul Farmec”, a declarat Mircea Turdean, Director general al companiei Farmec.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Leave Comments