KIDS ZONE

  • Bowling Club Strikers

Un centru cu multiple facilitati de divertisment, care garanteaza reusita unei iesiri cu prietenii. Indiferent ca opteaza pentru bowling, biliard, ping pong, air hockey, darts, foosball sau squash, Bowling Club Strikers este locatia perfecta pentru iubitorii de distractie.

  • KidsLand Club

Pentru copiii care adora sa se joace, sa cante, sa danseze, sa coloreze si sa creeze alaturi de prieteni, locul potrivit este KidsLand Club.

  • Hopa Hopa

Hopa Hopa este un spatiu de joaca, situat la etajul Iulius Mall Suceava, special creat pentru copiii care vor sa se bucure din plin de cele mai frumoase modalitati de recreere.

  • Camera „Mama si copilul”

Situat la parter, este un spatiu special dedicat mamelor si amenajat pentru a raspunde asteptarilor lor. Reprezinta o facilitate gandita pentru ca mamele si bebelusii sa beneficieze de confort optim, in deplina intimitate.

  • Serviciul de carucioare gratuite

Iulius Mall Suceava vine in intampinarea parintilor care merg la cumparaturi insotiti de cei mici, punandu-le la dispozitie carucioare, in mod gratuit, la Centrul Info. Acestea pot fi utilizate pe durata sesiunilor de shopping, in baza regulamentului de accesare a serviciului.

  • Program de filme 3D

Pentru copiii si tinerii cinefili, Iulius Mall Suceava propune programul Cinema City. Multiplexul beneficiaza de 8 sali ultramoderne, care permit si experienta 3D, atat de indragita de cei mici. In fiecare saptamana, in oferta peliculelor difuzate la Cinema City sunt incluse cele mai noi animatii si filme pentru copii.

  • Magazine cu articole pentru copii

Pasiunea pentru moda nu tine de varsta! Pentru fetitele cochete si baietii cu un look modern, in oferta de shopping a Iulius Mall Suceava sunt incluse magazine dedicate copiilor. De aici poti alege piese vestimentare, incaltaminte, accesorii si jucarii in tendinte.