MĂSURILE DE SIGURANȚĂ IMPLEMENTATE DE IULIUS MALL SUCEAVA

Dragi clienți,

Siguranța și sănătatea voastră sunt prioritatea noastră, de aceea, am implementat o serie de măsuri ample care să prevină răspândirea COVID-19. Dorim să vă oferim în continuare experiențe plăcute, la cele mai înalte standarde, doar că adaptate situației actuale.

Suntem aici pentru voi! La fel ca și până acum, manifestăm grijă maximă pentru a menține un mediu cât mai sigur pentru toți cei care ne trec pragul. Am luat următoarele măsuri de prevenire și protecție:

RECOMANDĂRI PENTRU SIGURANȚA TUTUROR

De asemenea, ne bazăm pe responsabilitatea voastră, a celor care ne vizitați. Vă rugăm să respectați următoarele recomandări pentru shopping și relaxare în siguranță, formulate în acord cu indicațiile autorităților:

În cazul în care prezentați minime simptome sau considerați că ați fost expuși unui potențial risc, vă rugăm să respectați toate indicațiile autorităților și să luați măsurile ce se impun pentru a preveni îmbolnăvirea celor din jur.

PROGRAMUL NOSTRU DE FUNCȚIONARE

Chiar dacă suntem mai precauți și avem o serie complexă de măsuri de siguranță, bucuria shoppingului a rămas aceeași. Lista cu programul locațiilor deschise, actualizat în timp real, poate fi găsită aici: https://iuliusmall.com/suceava/program

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la Iulius Mall, în siguranță!