Acces pietonal Calea Sever Bocu

Construim pentru timişoreni un proiect de regenerare urbană unic în România. Iulius Mall, liderul ofertei de shopping din regiune, este integrat în ansamblul mixt Openville, care le va oferi locuitorilor şi turiştilor cea mai cosmopolită destinaţie de lifestyle şi business din vestul ţării.

Pe parcursul lucrărilor de construcţie, am beneficiat de suportul şi înţelegerea dumneavoastră constante. Avem încredere că ne veţi acorda, în continuare, susţinerea necesară implementării măsurilor ce se impun pentru finalizarea extinderii zonei comerciale din Iulius Mall. Din data de 4 ianuarie 2019, încep lucrările de amenajare pe o porţiune din demisolul Atriumului Iulius Mall, suprafaţă ce a fost ocupată de magazinele grupului Inditex şi de Ginkgo Café. Noile spaţii vor include magazine extinse ca suprafaţă ale brandurilor ZARA, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka şi Stradivarius, primele locaţii Oysho şi ZARA Home din Timişoara, precum şi un nou concept al cafenelei Ginkgo Caffé.

Astfel, accesul pietonal în Iulius Mall dinspre Calea Sever Bocu va fi direcţionat prin Parcarea Multilevel, aflată în proximitatea Atriumului. Aici, veți avea la dispoziţie cele două lifturi din exteriorul parcării supraetajate și casa de scară de lângă acestea, cu ajutorul cărora puteți ajunge la cele două pasarele pietonale care conectează parcarea de mall, respectiv la parterul mall-ului, în zona hipermarketul-ului Auchan, sau la etaj, în zona locului de joacă pentru copii.

De asemenea puteți folosi, în continuare, şi calea de acces creată spre terasa restaurantului La Vela din zona Curţii de Onoare.

Leave Comments